Wat krijg jij van ons? | Wat vragen wij van jou?

Wat krijg jij van ons?

Jij krijgt van ons een virtueel netwerkplatform waarin netwerksessies worden gehouden. We vormen een virtuele netwerkgroep die wekelijks online samenkomt. En om de twee sessies veranderen de groepen zodat je maximaal gebruik kunt maken van dit netwerk. Ook organiseren we kennissessies, deze worden door onze partners gegeven, maar ook door businessclubleden.

De sessies duren nooit langer dan vijf kwartier en wij zullen deze leiden. Als jij je inschrijft ontvang je van ons een mail, waarin staat hoe we dit samen gaan aanpakken. We stellen je ook vragen. En natuurlijk kun je ook met ons bellen, want onze aanpak is persoonlijk.

videobellen

We sturen je niet van website naar website, je gaat samen met andere ondernemers weer zakendoen zoals je dat gewend bent. Ook in deze tijd. Naast de netwerksessie, is er ook een besloten online groep waarin je in alle vrijheid (afgeschermd) kunt communiceren met andere ondernemers. Daar waar vraag en aanbod samenkomt.

Inmiddels zijn er al mooie verbindingen, nieuwe samenwerkingen, nieuwe verdienmodellen bedacht en er is zelfs een nieuw concept uitgerold. Vraagjenetwerk.nl werkt!

Wat vragen wij van jou als ondernemer?

Het enige dat je nodig hebt om je in te schrijven en deelnemer te worden van onze online netwerkclub is je ondernemersgeest. ‘Delen’ is hierbij het sleutelwoord. Niet alleen business halen, maar ook brengen. Samen met de partners bekijken we hoe we jou het best kunnen ondersteunen. Hoe actiever jij bent, des te meer haal jij uit dit netwerk. Wij helpen jou hierbij.

Klik hier voor een prachtig nieuw initiatief:
Support Your Locals (SYL) Deventer box

meld je nu aan op vraagjenetwerk.nl