Partners

De partners van vraagjenetwerk.nl reageerden meteen enthousiast op dit initiatief. Ook zij vinden dat ondernemers geholpen moeten worden en dat bedrijven elkaar kunnen en mogen helpen. Het liefst op een persoonlijke manier. Dit alles vanuit kennis, kracht en positiviteit.

Hoe kunnen de partners jou helpen?

Gerdy Pusceddu-SmoesRensink Totaalonderhoud
Ondernemen betekent voor mij durven en vooral doen. Maar soms stagneert het durven en doen. Om uiteenlopende redenen. Heb je ondernemersvragen dan kan ik je wellicht helpen. Waarom zelf het wiel uitvinden terwijl er ervaren ondernemers zijn om je bij te staan? Stel je vraag! Wij zijn er voor jou.

Priscilla FürrerRabobank Deventer
Ik kan aangeven wat wij als Rabobank op dit moment kunnen doen voor ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Ik kan signalen doorzetten naar de accountmanagers en ze inschakelen wanneer dit nodig is. Verder kan ik aangeven wat we nog wel kunnen als bank, niet alleen voor ondernemers maar ook voor onze particuliere klanten.

Linda Vaneker-PannekoekL!N online marketing
Alhoewel ik nu online marketing zaken regel voor klanten vind ik de menskant minstens net zo fascinerend. Wat beweegt jou als ondernemer. Waarom doe je het ene wel en durf je het andere niet? Ik stel heel vaak de waarom-vraag, gewoon vanuit oprechte interesse. Ik help jou om online goed zichtbaar te zijn.

Rene FrazerKroese Wevers
Wij kunnen zorgen voor het aanvragen van het noodfonds voor personeelskosten en uitstel belastingafdracht. Daarnaast zijn wij verbindend, een vraagbaak, geven wij kennissessies of sparren graag met je.

Rene MetzEasy Office Online
Easy Office Online is een Deventer bedrijf dat voor honderden MKB-bedrijven alles op het gebied van werkplek, telefonie en internet regelt. We maken daarbij gebruik van moderne en veilige clouddiensten. René Metz is directeur en mede-oprichter. Hij heeft voordat hij zijn eigen bedrijf begon jarenlang ervaring in managementfuncties in sales en marketing. Hij vindt het leuk om te sparren met zijn klanten en andere ondernemers over hun business en nieuwe concepten.

Pascal HulseggeJPR advocaten
Ik kan de juridische vragen op het gebied van het arbeidsrecht die bedrijven hebben in verband met de coronacrisis beantwoorden. Ik kan andere juridische vragen doorzetten naar mijn collega’s met andere specialismen. Ik kan ondernemers met elkaar in contact brengen en vragen die zij hebben doorzetten naar de netwerken waar ik in het bestuur zit zoals VNO-NCW zodat er gelobbyd kan worden richting Den Haag om meer en andere maatregelen te treffen.

Marieke LangenbergLangenberg Advies in Verandering
Ik ben als ervaren loopbaan- en managementcoach én ondernemer beschikbaar om met je mee te denken over alle vragen die betrekking hebben op je loopbaan en op jouw (persoonlijk) leiderschap. Hoe manage je de tent in tijden van tegenspoed? Hoe houd je jezelf en je medewerkers fris, fruitig en vitaal? Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het onderwerp Werkgeluk en schreef ik daar in 2015 een boek over. Misschien is dit nou juist wel de tijd om een “boost” te geven aan de energie in jouw onderneming. Laat maar horen!

Marco KokMKB Deventer
Ik kan je helpen met het wegwijs maken met de verschillende ondersteuningsregelingen die het rijk nu heeft opgezet voor de ondernemers i.v.m. de Coronacrisis. Sowieso weet ik goed de weg naar subsidie- en stimuleringsregelingen die je ondernemerschap ondersteunen.
Zeker in deze tijd is alle hulp daarvan welkom. Heb je daarover een vraag? Ik help je graag!

Eric de RidderPostma Hypotheken en Verzekeringen
Welke risico’s loop je en welke risico’s wil of moet je zelf dragen.
En in hoeverre helpt nu een verzekering om die risico’s beheersbaar te krijgen. Ik adviseer ondernemers en bedrijven zodat verzekeringen aansluiten bij de werkelijkheid van je bedrijf.
Daarnaast ben ik een netwerker die er plezier in heeft om ondernemers met elkaar te verbinden zodat je van elkaars diensten gebruik kan maken.

Wie helpen jou nog meer?

Care2WorkCare2Work
CommunicatiehulplijnAldert van Buuren